Stödhjulscykeln är här, då är det vår!




Nej, jag är inte korkad. Ja, jag har varit med förr. Jag lovar, jag vet att det kommer komma bakslag varesig jag vill det eller inte. Men de sista dagarna har varit -helt- U.N.D.E.R.B.A.R.A! Jag fullkomligt älskar våren! Det har jag alltid gjort, allt är så lagom då! Allt går så lätt, för mig och ungen! Vi kan springa in och ut på ett lättare sätt, allt går fortare och kräver inte så mycket planering. Jag kan räkna upp bra saker med våren i all oändlighet, men jag gör inte det, jag nöjer mig med att konstarera att jag och ungen gillar våren! Och glass!



Länge nu så har Filippa tjatat och frågat om "När är det
vår mamma? Så att jag kan få min skinnjacka och min stödhjulscykel! (!!!) - Även om det är lite fusk kanske, så bestämde jag att nu är det dags! Igårkväll så köptes cykeln hem. Och snälla Peter kom förbi sent, innan nattning och byggde ihop den åt en otålig, men överlycklig flicka. Den skulle testas med en gång, men det fick bli inomhus. Vi höll andan när galningen for fram genom lägenheten. Inga större missöden, förutom att min fot blev brutalt överkörd en gång, men lite svinn får man ta.

Idag fick jag lova att komma och hämta henne tidigare på dagis för att vi skulle ta ut underverket. När jag kom, så hann jag inte ens fram till grinden, så öppnades den av en fröken, och ut störtade ungen. Fröken sa "Jaa, det är någon som är lite sugen på att cykla!" <3 - Två och en halv timme cyklade hon och kraschade tre gånger. Ganska bra utfört tycker jag för att vara första åket. :) Sedan så sa hon, nu är jag lite trött i benen!"


"Mamma, jag är glad för min blåa stödhjulscykel!"

Så idag har jag och Filippa haft en underbar (för-)vårdag! ;)


Ett kort tillägg känner jag att jag behöver göra, Jag älskar våren som sagt. Men, detta året, så har vintern varit snäll mot mig, så jag känner att jag måste tacka och bocka för det. Kan samtidigt passa på att undanbedja bakslagen. Vintern var genomförbar, lagom kall och stundtals väldigt väldigt rolig, ska erkännas! Men nu vill vi ha VÅR!



"Se upp i nacken! - Fyra hål i backen!" ;)

- Tack på förhand, käraste vädergud!

 


Jag gillar också vintern! - När jag får möjlighet!

Jag har kommit underfund med att jag gillar vintern. Jag är nästan beredd att påstå att jag njuter av den. -Om- den är på mina villkor, sålänge jag kan ta mig fram. Sålänge jag faktiskt -kan- njuta av den. Så har det varit detta året, det har varit en riktig Carro&Filippa-vinter! Vi har lekt, skrattat, busat och njutit i fulla drag.



Här kommer en drös med bilder.


Nästa generations hockey-elit i hårdträning!

duktig!

Mer åkande, på annan, bättre spolad is!

Lekande på Banangården.

Kör på lånad snowracer, på mormors gård.

Men mormors gamle trotjänare från mitten av 70-talet, funkar bra den med!

Flickorna Thuring gillar vintern, tro inget annat. Pulkabacken är SÅ skoj!

Hahahah.. "Sväng sväng!" skek mormor och F gjorde som hon sa..

Springer ned för backen i full kaliber. :)

De satt på också!

Lekdejt med dagiskompisar. <3

Mammas gamla tefat var det fart på! :D

Och här kommer F!

Upp i backen... Igen!

Filippa och Julia racear.

Fikapaus i pulkabacken!

Varm nyponsoppa! <3

Om man händelsevis skulle tröttna på pulkabacken, så finns jue gungorna!


Vi har åkt pulka tre dagar i rad, ett flertal timmar varje dag. Det är SÅ roligt. Och det har varit lagom med snö, så att även jag har kunnat vara med och racea! jag har knatat upp, och susat ned, många gånger. Att solen lyst upp, med sina glädjande och värmande strålar, har jue varit en fin bonus!

Den här vintern och jag är vänner än sålänge! Jag tycker jag förtjänar det, som lite cred för att jag tog mig igenom de, för mig, hemska vintrarna 2010 och 2011.

Vi har haft så roligt de senaste dagarna, att jag är beredd att bortse från morgonens tårar och kämpande påväg till förskolan. Jag hoppas bara att det INTE BLIR många fler sådana dagar. Vart kom all denna snö från? Som ni ser på bilderna, så var det jue alldeles förträffligt lagom innan!

Lagom ska det vara, och det ska gå att rulla rullstol själv.
Det går inte idag, skärpning, väderguden!

RSS 2.0